Kontakt | 0921-138 50
Öppettider KÖP CAMPINGKORT

Boka online nu

Sommarsäsongen 2017

Boendeform


Sök boende
Öppettider
Meny

Jobba med oss

Du är här: Start / Jobba med oss

Jobba med oss

Nu söker vi dig som vill jobba med oss under sommarmånaderna juni – augusti!

OBS! Är du född -01 eller efter söker du via kommunens ferietjänst.

De tjänster vi söker är:

 

Nattvärd 

Som nattvärd arbetar du nattetid med att säkerställa att lugn råder på campingen och håller kontakten gentemot ordningsvakter. Du utför även lättare underhållsarbeten så som tvättning, koll av servicehus och allmänna ytor.

Receptionister 

Som receptionist är du ansiktet utåt för campingen och har direkt kontakt med våra gäster. Du måste hålla en hög servicenivå och kunna hantera pressade och stressade situationer. Du har god administrativ förmåga.

Vaktmästare 

Som vaktmästare sköter du arbetet med den dagliga driften tillsammans med ordinarie driftledare och feriepersonal. Arbetet innefattar stugunderhåll, underhålla av grönytor och allmänna ytor samt sophantering.

Butiksbiträde 

Som butiksbiträde arbetar du i vår sommarbutik med allehanda uppgifter så som kassa, plock och städ. Butiken ansvara även för entrén till Utebadet

Badvakter 

Som badvakt ansvarar du för dagliga rutiner gällande drift och underhåll på Utebadet. Du ansvarar även för ordning i och utanför poolen och säkerheten kring denna.

Lokalvårdare samt en lokalvårdare med extra ansvar

Som lokalvårdare ingår du i ett team med ansvarsuppgiften att hålla campingens allmänna ytor välstädade  rena och snygga. Utöver att städa servicehus och liknande faciliteter städar man även stugor & lägenheter.
Vi söker även en lokalvårdare med extra ansvar som kan fylla upp när vår ordinarie lokalvårdsansvarige är ledig. Då ingår bl.a. att arbetsleda övriga lokalvårdare.

Hyrcenterbiträde 

Som hyrcenterbiträde arbetar du i på vårt hyrcenter med allehanda uppgifter så som kassa, plock och städ. Du sköter även enklare underhålla av utrustning  ( cyklar, golfbanor, trambilar ect.)

 

Ansökningar skickas till jobb@skicamp.se Bifoga personligt brev / CV men berätta framförallt vilken tjänst du tycker du skulle passa för och varför.

Vid frågor och funderingar maila bokning@skicamp.se eller ring 0921 138 50

Dela: Jobba med oss

Facebook Twitter Google Plus