Kontakt | 0921-138 50
Öppettider ENGLISH

Boka online nu

--

Sommarsäsongen 2020

Boendeform


Sök boende
Öppetider
Meny

Vår Camping

Du är här: Start / Om

Om

Världen stormar men i stormigt väder finner människor alltid varandra! Boden Camping och Bad håller öppet som vanligt sommaren 2020 och vi hoppas att ni vill besöka oss trots rådande läge.

Med anledning av covid-19 förlänger vi sista datumet för inbetalning av anmälningsavgiften till 30 dagar innan ankomst- detta gäller även de bokningar vi redan fått in. Vad gäller avbokning så går det bra att höra av sig senast 30 dagar innan och avboka för att få tillbaka hela beloppet. Många har hört av sig och oroar sig över sommarsemestern och vi har därför valt att skjuta upp sista betalningsdatumet för att våra gäster inte ska behöva riskera att förlora sina platser till sommaren.

Vi erbjuder boenden för alla smaker, åldrar och under alla årstider. Campingen är en modern campingplats, med handel och service i centrala Boden inom gångavstånd. Samtidigt som campingområde ligger naturskönt vid sjön Bodträsket. Här kan du promenera på vårt fina strövområde eller ta en tur i löpspåret. På själva campingområdet finns det grillplatser och frikostiga grönområden.

I Sommarbutiken kan du köpa nybakt bröd varje morgon. Du hittar även campingutrustning och ett bassortiment av livsmedel i butiken. Glassdiskarna är välfyllda och står alltid redo för dig som vill njuta av något kallt i sommarvärmen.

Med vårt tempererade utebad i direkt anslutning till campingplatsen finns dessutom alltid möjlighet till bus, bad och skoj! Om det inte räcker finns här också lekplatser, hoppkudde, hyrcenter, fotbollsplan, cykel-, trampbåt-, trampcykel- och sparkcykelsuthyrning. 2012 flyttade Gunnard flygräv in på campingen och startade en barnklubb.

Har du frågor tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig och för att du ska trivas.

Välkommen till Boden och Boden Camping & Bad!

Dela: Om

Facebook Twitter Google Plus